Schutting en dakje Voorhout

2022-04-04T16:45:52+02:00

In deze tuin in Voorhout hebben we de stormschade hersteld.

We hebben we een mooie grenen schutting geplaatst met hardhouten palen. Om een beetje speels effect te creëren hebben we een gaaspaneel geplaatst.

Voor iedere tuin hebben we een nieuwe poort geplaatst zodat de tuin goed afgesloten kan worden. Naast de poorten hebben we 2 schermen op maat gemaakt van 2 meter hoog.

In één tuin hebben we een dakje bij de ingang van de tuin gemaakt zodat er bij de ingang van de schuur een stukje droog blijft.

Schutting geplaatst Voorhout

2022-01-18T07:59:14+02:00

In deze tuin hebben we de oude schutting vervangen. De oude schutting was na bijna 20 jaar aan vervanging toe.

We hebben de Schutting vervangen voor 21-planks grenen geïmpregneerde tuinschermen. De hoeveelheid planken zorgt voor meer privacy in de tuin door minder inkijk. De bovenkant van de tuinschermen hebben we afgewerkt met afdeklatten die zijn voorzien van een dak profiel.

Tot slot hebben we een poort geplaatst met luxe RVS beslag zodat de poort en dus de tuin goed af te sluiten is.

Dakterras in Zoetermeer

2022-01-11T10:28:22+02:00

In Zoetermeer hebben we dit mooie project op een dakterras mogen uitvoeren.

We hebben schutting op maat gemaakt met profielplanken in palen met sponning. Om extra sfeer te creëren hebben we decoratieve panelen in de schutting geplaatst. Om op het dakterras te komen hebben we een houten trap geplaatst. Hier hebben we grenen vlonderplanken voor gebruikt.

Op straatniveau hebben we een afsluitbare poortdeur geplaatst. De grenen poortdeur met RVS hang en sluitwerk hangt in een houten kozijn.

Verder hebben we een poortje op maat gemaakt op dakniveau zodat de hondjes niet naar beneden kunnen. En tot slot hebben we een opstapje gemaakt bij de balkondeur om de dakbedekking weg te werken.

Ga naar de bovenkant